logo

 

Slide4

 

A-SAFE Aanrijdbeveiliging


Kunststof aanrijdbeveiliging is perfect toepasbaar daar waar voetgangers en transportmiddelen van elkaar gescheiden moeten worden. Door de eigenschappen van het kunststof is het systeem zeer flexibel en veert het bij aanrijding terug tot zijn oorspronkelijke staat. De staanders zijn voorzien van een mechanisme waardoor deze ook flexibel zijn. Bij druk verkeer in logistieke operaties is het van belang om dit af te scheiden van de werkplekken. Daarnaast moeten stellingen worden beschermd tegen aanrijdingen om te zorgen voor zo min mogelijk productiestops.
Ook de docks dienen beschermd te worden tegen aanrijdingen, door hier speciaal ontworpen oplossingen te plaatsen zullen de reparatiekosten significant verminderen.

Grote pre van A-SAFE kunststof aanrijdbeveiligingssysteem is de blinde bevestiging welke in de staander zit, een hygiënische omgeving is daardoor beter schoon te houden.


Rotec MontageTechniek is uitgerust met de meest specialistische gereedschappen op de markt, dit zorgt ervoor dat de montage zo vlekkeloos mogelijk verloopt

Offerte aanvragen

safety 

 

 

 

Bij Rotec MontageTechniek staat veiligheid voorop!

We zijn in het bezit van het VCA-Certificaat, waarmee

we voldoen aan alle normen en eisen op veiligheidsgebied.


M E E R   I N F O R M A T I E  ?

Wij bellen U!

logo icon

 

JA, BEL MIJ VOOR MEER INFO